2012. március 2.

Újabb díj! :)


Sziasztok!!
Mint a cím is mutatja, ezúttal nem résszel jelentkezem (de erről lentebb olvashattok bővebben), hanem egy díjjal, amiért igazán hálás vagyok Stellykének!!! Most nem adnám tovább a díjat, mert már annyival elhalmoztam a kedvenc blogjaim, hogy szerintem már unnak… :D Mindenesetre kiteszem, a szabályokkal együtt:
Szabályai:
1.Köszönd meg a blogon
2.Írd magad a listára amin azok vannak akikhez elkerült és persze tedd közzé ezt a listát.
3. írd meg miért keztél el írni
4.küld tovább minimum 5 további írónak

A lista:
http://zoldszemek.blogspot.com/-Stellyke
http://velemezsohanem.blogspot.com/ -Kim
http://ericsaade-story.blogspot.com/-Myka
http://aszerelemkritikaja.blogspot.com/-Szusi
http://by-ariel.blogspot.com/- Ariel
http://bri-naomi.blogspot.com/-Naomi
http://bogyoirasai.blogspot.com/-Brigi Bogyó




Az új részről annyit, hogy nagyon sajnálom, hogy nem tettem fel, de előbb az új történetemet szeretném befejezni és publikálni, ami remélem, hogy elnyeri a tetszéseteket. Aki a facebook oldalát is nézegeti a blognak(ami egyébként egy kicsit megújult), az olvashatta, hogy mi minden lesz benne, de most ide is kiteszem:
„Gondoltam előre jelzem, hogy egy új történeten dolgozom éppen, ami egyik történethez sem kapcsolódik ugyan, de a szereplők ismerősek lesznek. Természetesen az egyik Taylor a másik pedig Avery, vagyis egy saját karakter. Nem lesz hosszú történet, max.~10 részes.
Előlegben annyit, hogy egy verseny ihlette, de hamar azon kaptam magam, hogy túlléptem a megengedett oldalszámot, így tovább írtam, és egy egész történet fejlődött ki belőle.
Címszavakban: Vonzalom, szex, szerelem, barátok, csalódás, fájdalom, hiúság, falánkság, lustaság, irigység, harag, féltékenység. :DD”

Mára ennyi is volnék, de hamarosan jelentkezem!! :)
Puszi!!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése